Известие

Collapse
No announcement yet.

смених термостат и антифриз и ми просълзя радиатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щом на бензин работи добре, проблема ти е в газовата.
    Вероятно имаш или много бедна или много богата смес.
    Не ръчкай по кабели и сонди.
    По-скоро намери някой, който разбира и да я види!
    Успех!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

проблема ми е че газова уредба е била стар модел БРЦ, като отида само ми казват я вдигни капака и ммммм да тя е стар модел от газоразпределитя e сигорно,нямаме софтуер, няма части за тази, неможе да се ремонтира ще ти продадем нова.....
      викам е как разбрахте че е от това ами така мислим и това е...смених платнища,смених филтър и положение се подобри много..върви като на бензин но това някой път прекъсване пак се появи, и също някой път игране на 300-1000 оборота при 90 градуса, като гледам днес. обърнах и на бензин и там леко помръдват оборотите но примерно съвсем леко 600-800
      газ-майсторите ми казаха че може да е от свещи,на бензин съм можел да не го усетя но на газ ще го усещат повече ....и така немога да махна газ само защото никой не му се заминава а и неразбира

---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

гледах свещите шанпион са НЗ дали са добри като марка,и малките ми казаха че са за смяна.
      Last edited by tzon; d.m.y г., 01:20.

Comment

Ако и на бензин ти играят, то свещите са си първите заподозрени.
        Свали ги и ги регулирай на 0.7 мм разстояние между електродите.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

не съм го правил това никога,как да го направя точно,и как ще помогне ако са за смяна това ще промени ли нещата?

Comment

Свещите са един от първите задължителни консумативи заедно с ремъците и ролките на ТуйнСпарк моторите.

Comment

За радиатора ще земеш нов "на добра цена" от еврото .. и след 1 година си същото положение .. наливаш тая вълшебната синя добавка и грижите ти спират не запушва нищо .. и нов да земеш другата зима ще кажеш пак протече .. и ко праим пак добавка ще сложиш щото ще ти е писнало да купуваш "НОВИ" радиатори .. дори 2ра ръка е по добре ако е читав радиатора отколкото тия "новите"
              alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
              Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

проверявам за малките свещи давам ми дензо за 27лв. бройката-добри ли са тези свещи

Comment

Първоначално публикувано от tzon Покажи съобщение
                  проверявам за малките свещи давам ми дензо за 27лв. бройката-добри ли са тези свещи
                  Добри са.Сьщо може да пробваш и сьс NGK.
                  Alfa Romeo 156 1.9 JTDm sportwagon

Comment

колегата kristof (не помня точно как се пишеше) продава цял комплект чисто нови малки и големи за 108 долара denso iridium power IK20 + IU22 ако решиш да не се набутваш му пиши

Comment

защо да се набутвам колега?,ще видя първо къде с отстъпка мога да намеря..а за тези които питах пак бяха денсо иридиум 27 лева -малката в косер авточасти

Comment

еми ето сам го казваш 27 лв малка свещ 4 х 27 лв колко прави ? 108 лв нали ? а това са ти само малките .. а сложи сега и големите и кво ще стане ? 200 и колко лева ?!?!
                        не е като 108 долара нали ? което са 150-160 лв .. демек спестяваш едни 50 лв тва исках да кажа

Comment

Тия косера са малко заблудени ,преди време ми продадоха свещи за друга кола и тва го разбрах година по късно като сменях вариатора.
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

мерси колега ,утре ще видя къде, какво, и може да видя и тези на въпросния колега

Comment

Късно. Свещите отдавна са продадени, а темата на колегата - заключена.
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Виж ся колегата внася постоянно не продава само 1 комплект .. в тунинг бг има закачена тема има и НЖК ама там мисля че цените са по сериозни .. въпрос на предпочитания .. Аз лично бих взел денсо хихихи

Ето тук не целя .. реклама просто помагам на колегата да не се набутва с косер .. http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=101&t=138677
                                Last edited by tqnbtb; d.m.y г., 20:38.

Comment

Working...
                                X